torstai 2. helmikuuta 2012

Sisterly~Lovely


Vaikka/Koska Yae on blanko, päätin ottaa pari kuvaa Chisatosta (Chitosea odotellessa...), raukka kun tuntuu jääneen täysin huomiotta viime aikoina...

No niin on kyllä jäänyt Merrykin, mutta Merrylle on aina kaista avoinna nukkeajatuksissani, joten ehkä pärjäämme. Nyt on vaan niin kiva pitää siskoksia kasassa, että Merry joutuu kropallaan uhrautumaan : D Ahaha!

Aamupäivän aurinkokin on ollut niin mukava ja  lämmin, että on itselläkin ollut hyvä olo ja mieli, oli pakko ottaa kuvia~



Olen aivan rakastunut tuohon ihonväriin ja moldiin~ Aina kun sen näkee tai ottaa esille tulee sellainen alkukantainen "bllrgghhh" -fiilis~<3


Kuvamuokkaus valoefekteillä, oli itseasiassa ihan hauskaa hoksata, miten saan muokkaamalla kuvasta niin "en-ottanut-tätä-kuvaa-itse" -tunnelmallisen (koska omat kuvani ovat aina ihan BLAAH, kerrankin niissä on "jotakin", mikä todistaa, ettei se ole otettu vaan kameralla automaattiotoksena nukesta... (kyllä, Yae yhtäkkiä vain tuli valovoimaisemaan kuvia)






... Ja siis Yaen piti olla se "herkkä" ja pelokas kaksonen, joka vaan muovailee maan energiavirtoja? Right... No ei ainakaan Chisatoon verrattuna : D Chitose onkin sitten asia erikseen, mutta se onkin sellanen BAMF! (just, 11-v - tuskin...)


Mitenniin Yae muka varastaa blogipalstaa? Oottakaahan vaan, ku sillä on meikki, että millanen spämmi sitten on, kun nyt on jo tälläinen :'D ~ (P.S. Nuo kengätkin on DollHeartit - Mistä lähtien mun nukeilla on muka oikeesti ollut "merkki"vaatteita? Pitkään aattelin, että se Kimono ja Arcadia setti oli ainoot ja yks kaks huomaan laatikoissani olevan vaikka mitä. TTYAa, nine9styleä...)

Yeah, I'm one bad dolly mama, I spoil my dolls too much... (when I don't push them to the closet so that I don't have to see them...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti